Om oss

Indoma står för Industri Och Maskinförnödenheter, och vi har arbetat med hydraultätningar och andra komponenter till den svenska industrin i mer än 60 år. Genom åren har vi byggt upp en bred kunskapsbas baserad på erfarenhet från mängder av olika system.

Det drar ni som kund nytta av direkt genom att vi kan hjälpa er med att komma fram till vilka hydrauliska tätningar som kommer lösa era problem allra bäst långsiktigt.

Låt oss hjälpa er bli ännu bättre! Med effektiva hydrauliska tätningar blir effekten i era system högre vilket ger större lönsamhet. Ni minimerar också risken för obehagliga överraskningar när verkningsgraden plötsligt sjunker och ni står inför kostsamma produktionsstopp. Man tjänar mycket på att tänka till innan det inträffar.

Självklart ställer vi också upp i mer akuta ärenden. Vi har ett stort lager med över 12 000 artiklar i Jönköping och kan därför ofta mycket snabbt leverera de hydraultätningar som ni behöver vare sig det handlar om kolvtätningar, styrringar, avstrykare, kolvstångstätningar, glidringstätningar eller o-ringar. Vårt lager innefattar märken från alla stora tillverkare och vi kan snabbt beställa hem direkt om något skulle saknas för snabbast möjliga leverans.

Rätt produkt, rätt kunskap och starka relationer!

Men vi nöjer oss inte med att bara sälja hydrauliska tätningar. Vi hjälper er hela vägen från att behovet uppstår till val av rätt tätningar för era lösningar. I grunden handlar det om att vi gemensamt kan se till att skapa förbättrad lönsamhet i er verksamhet. Dit når vi genom att först förstå era behov, samtidigt som ni behöver förstå vad vi kan erbjuda och vad ni kan förvänta er.

Vi har utbildad och erfaren personal till att lösa alla era applikationsproblem och föreslå förbättringar som höjer den totala kvaliteten i era produkter eller tjänster – kontakta oss idag för en förutsättningslös diskussion kring hur vi kan hjälpa till!